Poolse Vis – Dream | Acteur

DREAM bestaat uit drie korte scènes, drie bizarre dromen in een wisselend decor. Dromen over de onvermijdelijke ontmoeting van twee werelden. In die wereld leven mensen schijnbaar moeiteloos naast elkaar en laveren tussen controle en overgave. Het surrealistische karakter van DREAM wordt onderuit gehaald door middel van wrijving en absurdistische humor. Je gaat twijfelen, ziet verlangen en de kansen die blijven liggen om elkaar te vinden. De dans van toenaderen en voortdurend misgrijpen mondt uit in een seksuele of agressieve ontlading. DREAM is visueel en fysiek, met de kenmerkende, absurde humor van Poolse Vis.

Concept: Evelien Agema, Inge Voskamp
Regie: Merel van Gaalen
Spel: Evelien Agema, Tom Dello, Gerard Venverloo, Inge Voskamp

Foto’s:
 Jan Boeve
Film: Jeanine Luxembourg