Hal and Falstaff | Regie

t5

Hal and Falstaff  is een korte voorstelling geproduceerd als resultaat van de Master Performing Shakespeare aan Bath Spa University. We volgen het verhaal van Prince Hal, een jonge prins die zijn dagen doorbrengt met drinken,
rokkenjagen en stelen. Dit alles doet hij samen met zijn goede vriend Sir John Falstaff. Als de rebel Henry “Hotspur” Percy in opstand komt tegen zijn vader moet Hal toch zijn verantwoordelijkheden onder ogen komen. Een coming of age story dat resultaat in een van de bekendste koning van de Engelse geschiedenis: King Henry V. Het stuk is gebaseerd op de stukken Henry IV part one en Henry IV part two van Shakespeare.t1

Regie: Tom dello
Spel: Nicky Cooper, Samuel Robertson, Tom Dello
Stage combat: Gordon Kemp
Foto’s: Maria Arroyo
Met dank aan: Dr. Roger Apfelbaum, Lorren Allen, Daniel Lewis-Jones, Aimee Pollock

 

t6