Onderbuikblues | Acteur

Onderbuikblues | Acteur

dsc_0318

De rit begint. Je hoort de ietwat afschrikwekkende, maar ook zeer intrigerende en komische blues van ‘de wilde man’. Hij zit in een metro die van het ene naar het andere uiteinde van een metropool raast en bespot ondertussen zijn medepassagiers. De wilde man maakt geen onderscheid tussen de zakenman, het verliefde stelletje of het mooiste meisje van de klas; niemand ontkomt aan zijn beledigingen. Al pratend pleegt de wilde man, als een lone wolf, aanslag na aanslag op zijn medepassagiers. Toch spreekt uit de woorden van
de wilde man ook een vreemd soort hoop; hij is continu op zoek naar menselijk contact, schoonheid en een utopische wereld.dsc_0238

Regie: Wim de Vries (NNT)
Spel: Tom Dello

Productie: Theatergroep Azijn
Foto’s: Merel Zwarts
Met dank aan: Toneel vereniging Solon