As You Like It (2017) | Regie

As You Like It (2017) | Regie

Shakespeare’s As You Like It vertelt het bizarre verhaal van venijnige familie vetes in het verraderlijke hof van hertogin Frederique. Na een spectaculaire worstelwedstrijd lopen de spanningen zo hoog op dat de complotten en dreigingen niet meer te stuiten zijn en het Woud van Arden het enige veilige toevluchtsoord lijkt. Een wereld waarin vrouwen mannen spelen en mannen vrouwen, waar leeuwen en schapen op de loer liggen, en iedereen tevergeefs op de vlucht is voor Don Cupido, die kleine blote blonde krullenbol. Een wereld die stiekem meer op de onze lijkt dan we denken. Want, de hele wereld is een schouwtoneel, en mannen, vrouwen, allen zijn slechts spelers.

Regie en bewerking: Tom Dello
Spel: Annick van Beek, Julia Bolt, Nynke Borman, Anouk Bosch, Maarten Faber, Eline Legerstee, Jeroen Melchior, Vivianne Nelson, Sophie Nijkamp en Tim Smit
Compositie en live muziek: Mees Gelein
Kostuums: Myrte Swchwrm
Techniek: Risja Willink
Productie: Renee Tilli
Foto’s: Merel Zwarts
Met dank aan: Jorn Laponder, Marc Hoogendam en de vrijwilligers van STV Cuculum.