Cursus Fysiek theater | Docent

In 7 lessen zal je kennis maken met de mogelijkheden van fysiek theater. Aan de hand van verschillende theaterstijlen onderzoeken we hoe je een verhaal kan vertellen met geen of zo min mogelijk tekst. Wat blijft er over als een acteur geen tekst meer heeft, hoe kun je je lichaam voor je laten spreken? Door niet te leunen op het gesproken woord, wordt duidelijk hoeveel andere mogelijkheden een acteur heeft om te communiceren, emoties over te brengen en beelden te creƫren. Hoe kun je humor, spanning, tragedie, liefelijkheid, ritme en timing meester maken zonder een woord te uiten en toch te raken en ontroeren?

Wat je leert:

  • Hoe je je fysiek meer in kan zetten tijdens het acteren
  • Verschillende theaterstijlen zoals maskertheater
  • Cursus wordt op jouw niveau aangepast

Klik HIER om je in te schrijven!