Dinner With The Gods | Regie

Tijdens de Trojaanse oorlog wordt er hoog op de sneeuwbetopte Olympos feest gevierd. De goden drinken, eten en genieten alsof hun leven er van af hangt. Maak kennis met de bekendste goden uit de Griekse mythologie. Schuif bij ze aan tafel en geniet van de muziek, het gezelschap en natuurlijk alle heerlijkheden die de goden voorgeschoteld krijgen. Maar laten we het alsjeblieft niet over de oorlog hebben. Als het aan Zeus ligt, worden we allemaal lekker in watten gelegd tijdens een avond vol gezelligheid. Uw gastvrouw Dionysos staat al met een goed glas wijn te wachten.

Regie: Tom Dello
Muzikale leiding: Fred Jenner
Vormgeving: Myrte Kooi
Stagiair regie: Ruben Bosch
Productie: Caro bakermans
Techniek: Michiel Heuveling
Spel: Annemieke, Emmy, Esmee, Isabella, Marieke, Marjolein, Nadia, Robin, Rozemarijn, Tara.
Muziek: Irena, Wouter, Jens
Koor: Eline, Elise, Karin, Nikae, Sanne.
Catering: DADO Utrecht