De Graaf van Monte Cristo | Regie

De Graaf van Monte Cristo is een adembenemend klassieker over wraak en vergeving geschreven door Alexander Dumas in 1845. We volgen Edmond Dantes, een jonge man die de wind in de zeilen lijkt te hebben: hij is net tot kapitein van de Pharaon benoemd en staat op het punt om te trouwen met zijn liefje Mercedes. Maar er zijn kapers op de kust. Er heerst jaloezie om Edmond’s voorspoed en al snel zit hij gevangen in een vergeten, koude, klamme cel en waarvan de sleutel is weggegooid.

Na jaren van verschrikking weet Edmond te ontsnappen en keert hij terug naar Marseille als de mysterieuze Graaf van Monte Cristo. Dan begint zijn wraak.

Regie: Tom Dello
Productie: Wanda van Dommelen
Techniek: Michiel Heuveling
Grime: Susan Vaessen
Stage combat: Anne Keuper
Foto’s: Leonard Schmal

 

Spel: Connie, Foske, Gwen, Juliette, Laura, Liesa, Marjolein, Ouren, Réné, Ruurt en Tara